رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: تبريز به عنوان قطب مهم و شناخته شده هنر صنعت فرش در جهان، نيازمند توجه بيشتر به فرش و مسائل حاشيه آن است و کمبودهاي اين حوزه با شروع به کار موزه فرش تا حد زيادي مرتفع خواهد شد.
دبير شوراي فني صنايع دستي استان آذربايجان شرقي، فرش و قالي را هنرهايي تنيده در تار و پود زندگي مردم منطقه معرفي نمود و گفت: فرش براي مردم آذربايجان مقوله اي فراتر از يک هنر يا مشغوليت و يا حتي فني براي کسب درآمد است.
وي افزود: اگر مي بينيم که دست بافته هاي هنرمندان استان در نقاط مختلف دنيا دست به دست مي گردد و مورد تحسين قرار مي گيرد، به دليل عشق و علاقه ايست که با دستان بافنده در دل فرش جاي گرفته است.
محمدي با اشاره به ساختمان موزه فرش آذربايجان گفت: برنامه ريزي و تهيه طرح مناسب براي اين موزه با برنامه هاي دقيق کارشناسي انجام گرفته است و تفکيک موزه به دو بخش اداري و نمايشگاهي و احداث سالن هاي مختلف براي ارائه دست بافته ها و آثار مرتبط با فرش، براي تخصصي شدن و افزايش بهره مندي بازديدکنندگان لحاظ شده است.
به گفته وي ، موزه فرش آذربايجان با زيربناي ده هزار متر مربع در چهار طبقه ساخته خواهد شد تا به بررسي مسائل حوزه فرش بپردازد و در جهت حفظ و اعتلاي اين هنر ارجمند تلاش کند.
موزه فرش آذربايجان در مساحتي به ابعاد تقريبي 6500 متر مربع در خيابان خاقاني،
پشت موزه آذربايجان، توسط نماينده مردم استان در مجلس شوراي اسلامي ، رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، شهردار کلانشهر تبريز و ديگر مسئولين استاني کلنگ زني شد./106
انتهای پیام/